Brățară “Double Ruby” împletita manual cu pietre semiprețioase de Rubin de 4mm – Accesoriul perfect pentru eleganța și stilul tău personal

139 lei

Brățară reglabilă realizată manual din șnur negru împletit și pietre semiprețioase de Rubin. Această brățară este ușoară și confortabilă pentru a fi purtată zilnic. Brățările sunt bijuterii care pot adăuga o notă de eleganță și stil personal oricărei ținute.

O brățară bine aleasă poate completa aspectul general al unei persoane și poate ajuta la evidențierea personalității sale. În plus, brățările pot fi purtate în moduri diferite, oferind o varietate de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor ocazii și stiluri.

  • Alege culoarea snurului si marimea bratarii, folosind campurile de mai jos

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

SKU: 23PS1022

Această brățară unică este realizată manual în atelierul nostru cu multă grijă și atenție la detalii.

Brățara “Double Ruby” realizată prin impletitură manuală cu pietre semiprețioase din Rubin de 4mm. Pietrele de Rubin sunt atent selecționate și aranjate pentru a crea un design armonios și echilibrat.

Această brățară este o alegere excelentă pentru un cadou special sau pentru a vă răsfăța personal. Fie că o purtați la ocazii formale sau tinute de zi cu zi, această bijuterie unică va completa orice ținută și vă va face să străluciți cu adevărat. Brățările din pietre semiprețioase sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de stil și eleganță la ținuta lor.

Brătările Armilla sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă că sunt concepute să dureze mai mult și să reziste mai bine la uzură și deteriorare. Bijuteriile sunt deseori considerate cadouri semnificative, care pot fi transmise din generație în generație si pot avea o semnificație emoțională puternică pentru purtător, în special dacă acestea sunt realizate manual și au o istorie sau o poveste personală asociată cu ele.

În plus, pentru a face experiența de cumpărare cât mai plăcută, oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei.

*Rubinul este o piatră prețioasă și semiprețioasă foarte apreciată în bijuterii datorită frumuseții și rarității sale. Este o varietate de corindon, mineral compus din oxid de aluminiu. Rubinul are o culoare roșie intensă și este uneori numit „regele pietrelor prețioase” datorită culorii sale. Această piatră este adesea asociată cu dragostea, pasiunea și puterea, fiind folosită în bijuterii pentru a exprima aceste sentimente. Rubinul este cunoscut și pentru proprietățile sale de protecție și putere vindecătoare, fiind folosit în diverse culturi și tradiții pentru a proteja împotriva energiilor negative și a îmbunătăți starea generală de sănătate. De asemenea, se spune că rubinul are efecte pozitive asupra sistemului circulator și asupra sistemului nervos.

Alege marimea care ti se potriveste masurand corect diametrul incheieturii tale.  Ghid marime

Bratara vine ambalata standard, in cutie de diferite culori, in limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Cart