Reduceri!

Bratara reglabila cu Onix lucios din si cu Banut Argint 925 gravata laser

99 lei

Brățara reglabilă cu onix lucios și banut argint 925 gravată laser este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un element elegant și personalizat în colecția lor de bijuterii. Este un accesoriu atemporal, care poate fi purtat deopotrivă de bărbați și femei, oferind un stil rafinat și distinctiv.

Personalizare Gratuită cu textul dorit: (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Data) Pentru modelul acesta de banut se poate grava la cerere si alt simbol, zodie, mesaj sau text propriu, in limita spatiului disponibil ( maxim 10 caractere per rand)

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

Această brățară realizată manual cu pietre din onix negru de 4mm și bănuț din argint 925 este o bijuterie deosebită, care emană eleganță și rafinament.

Onixul negru, cu proprietățile sale vindecătoare și protectoare, este îmbinat cu bănuțul din argint, pentru a crea o bijuterie sofisticată, care poate fi purtată cu orice ocazie.

Pietrele din onix negru de 6mm sunt atent selecționate și aranjate pentru a crea un design armonios și echilibrat.

În centrul brățării se găsește un banut din argint 925, care servește ca un element deosebit de design și oferă un contrast plăcut cu piatra neagră. Acesta este confecționat din argint pur de calitate superioară, cu o gravură laser precisă și fină. Gravura poate fi personalizată cu un mesaj special, un nume sau un simbol care are o semnificație specială pentru purtător.

Brățara are un sistem de închidere sigur și ușor de utilizat, care permite ajustarea dimensiunii în funcție de mărimea încheieturii.

Această brățară este o alegere excelentă pentru oricine dorește să își completeze ținuta cu o bijuterie sofisticată și de calitate. Este un cadou perfect pentru persoanele dragi, care vor aprecia frumusețea și semnificația acestei bijuterii atemporale.

Alege marimea care ti se potriveste masurand corect diametrul incheieturii tale.  Ghid marime

Brățara vine ambalată standard, în cutie de diferite culori, în limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Informații suplimentare

Metal Prețios

Brand

Culoare

Negru

Diametru charm

Diametru piatra

Marime

Piatră Semi-prețioasă

Tip

Charm

Cart