Reduceri!

Brățară reglabilă realizată cu cristale sticla și bănut Argint 925 de 16mm gravat laser

109 lei

Vă prezentăm cu mândrie brățara noastră reglabilă cu cristale de sticlă și banut de 16mm din argint, un accesoriu elegant și unic, perfect pentru a adăuga un strop de strălucire la încheietura dumneavoastră.

Personalizare Gratuită cu textul dorit: (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Data) Pentru modelul acesta de banut se poate grava la cerere si alt simbol, zodie, mesaj sau text propriu, in limita spatiului disponibil ( maxim 10 caractere per rand)

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

Personalizare Gratuită cu textul dorit: (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Data)

Pentru modelul acesta de charm se poate grava la cerere si alt simbol, zodie, mesaj sau text propriu in limita spatiului disponibil (maxim 10 caractere).

Fiecare brățară este personalizată special pentru dumneavoastră. Puteți alege să adăugați o inițială sau un cuvânt scurt pe banutul de argint, astfel încât să aveți un accesoriu cu adevărat unic și personal. Brățara este reglabilă pentru a se potrivi confortabil mai multor dimensiuni de încheietură, astfel încât să vă puteți bucura de aspectul său elegant indiferent de mărimea încheieturii dumneavoastră.

Cristalele de sticlă adaugă o notă strălucitoare la brățară, reflectând frumusețea și lumina într-un mod subtil și elegant.

Bratara realizata cu :

Element decorativ : Cristale Sticla cu diametrul de 4mm
Charm: Banut Argint 925 cu diametrul de 16mm

Dimensiunea bratarilor este Reglabila. Selecteaza marimea ta masurand corect diametrul incheieturii tale. Vezi cum poti masura corect urmand link-ul : Ghid marime

Informații suplimentare

Metal Prețios

Brand

Culoare

Rosu

Diametru charm

Marime

Piatră Semi-prețioasă

Tip

Charm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brățară reglabilă realizată cu cristale sticla și bănut Argint 925 de 16mm gravat laser”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart