Brățară “RedCube2 Glass Sunshine” unică handmade Aur Premium 14k și pietre din cristal sticlă Armilla

219 lei

Brățară reglabilă realizată manual din aur de 14k și decorată cu pietre din cristal sticlă cub roșu . Cu o greutate de doar 0.40 grame, această brățară este ușoară și confortabilă pentru a fi purtată zilnic.

Brățările sunt bijuterii care pot adăuga o notă de eleganță și stil personal oricărei ținute. O brățară bine aleasă poate completa aspectul general al unei persoane și poate ajuta la evidențierea personalității sale. În plus, brățările pot fi purtate în moduri diferite, oferind o varietate de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor ocazii și stiluri.

  • Alege culoarea snurului si marimea bratarii, folosind campurile de mai jos

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

SKU: AU1023

Această brățară unică este realizată manual în atelierul nostru cu multă grijă și atenție la detalii.

Folosind aur de 14k de înaltă calitate(import Italia), am creat această bijuterie elegantă și strălucitoare, care este perfectă pentru a fi purtată în orice ocazie. Bilele din aur de 14k sunt frumos lucrate, reflectând lumina într-un mod unic și atrăgător. Acestea se armonizează frumos cu celelalte componente ale brățării, cum ar fi cristalele sticla roșii cub.

Brățara “RedCube2 Glass Sunshine” realizată manual cu cristale sticla de 4mm și bile de aur este o bijuterie deosebită, care emană eleganță și rafinament. Bilele de aur de 14k sunt îmbinate cu cele din cristale sticla, oferind un contrast elegant și rafinat. Cristalele de sticla sunt atent selecționate și aranjate pentru a crea un design armonios și echilibrat.

Această brățară cu bile slash din aur de 14k este o alegere excelentă pentru un cadou special sau pentru a vă răsfăța personal. Fie că o purtați la ocazii formale sau tinute de zi cu zi, această bijuterie unică va completa orice ținută și vă va face să străluciți cu adevărat.

Brățările din aur si pietre semiprețioase sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de stil și eleganță la ținuta lor.

Brătările Armilla sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă că sunt concepute să dureze mai mult și să reziste mai bine la uzură și deteriorare. Bijuteriile sunt deseori considerate cadouri semnificative, care pot fi transmise din generație în generație si pot avea o semnificație emoțională puternică pentru purtător, în special dacă acestea sunt realizate manual și au o istorie sau o poveste personală asociată cu ele.

Cristalul de sticlă fațetat este o piatră prețioasă de imitație, cu un aspect similar diamantelor fațetate. Este confecționat din sticlă de înaltă calitate, care este tăiată și șlefuită în multiple fațete pentru a crea un joc de lumină strălucitor și o strălucire intensă. Cristalul de sticlă fațetat este adesea folosit pentru a înlocui diamantele în bijuterii și este apreciat pentru strălucirea sa deosebită și costul mai accesibil.

În plus, pentru a face experiența de cumpărare cât mai plăcută, oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei.

Alege marimea care ti se potriveste masurand corect diametrul incheieturii tale.  Ghid marime

Brățara vine ambalată standard, în cutie de diferite culori, în limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Cart