Reduceri!

Set lănțișoare „Kiss” personalizate din Argint 925

249 lei

Setul de 2 lănțișoare pătrate „Kiss” personalizat din Argint 925 este o bijuterie romantică și rafinată.  Personalizarea cu inițialele tale adaugă un sentiment special și intim acestui set.

Cu o lungime perfectă pentru a fi purtat individual sau combinate, aceste lănțișoare adaugă un accent romantic și elegant oricărei ținute. Setul de 2 lănțișoare îți permite să-ți exprimi iubirea și afecțiunea într-un mod stilat și distinctiv.

Alege acest set de 2 lănțișoare pentru a-ți evidenția stilul și a adăuga un strop de romantism în viața ta. Poartă-le cu încredere și lasă-le să-ți amintească mereu de iubirea și pasiunea care te învăluie. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru a celebra legătura specială cu persoana iubită sau pentru a marca evenimente importante în relația voastră.

  • Personalizare Set Lănțișoare

    Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: c0a61cf882b5

Setul de 2 lănțișoare pătrate „Kiss” personalizat cu inițiale din Argint 925 este un set de bijuterii romantic și elegant. Fiecare lănțișor este confecționat din argint de înaltă calitate și are un charm în formă de sarut, simbolizând pasiunea și iubirea. Personalizarea cu inițialele tale adaugă o notă specială și personală acestui set.

Fiecare lănțișor are o lungime potrivită de a fi purtat individual sau pot fi combinate pentru a crea un aspect la modă și distinctiv. Cu acest set de lănțișoare, poți exprima dragostea și afecțiunea ta, iar inițialele personalizate adaugă o notă unică și intimă.

Alege acest set de 2 lănțișoare pătrate cu charm  „Kiss” pentru a adăuga un sentiment romantic și special ținutelor tale. Este, de asemenea, un cadou perfect pentru persoana iubită sau pentru a celebra ocazii speciale precum aniversări sau Valentine’s Day. Bucură-te de frumusețea și semnificația acestui set de bijuterii care va încânta și va aduce zâmbetul pe buzele celor dragi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set lănțișoare „Kiss” personalizate din Argint 925”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart