Reduceri!

Lănțișor din argint 925 cu charm Inima 12mm

(O recenzie client)

109 lei

Lanțișorul din argint 925 cu charm inimă de 12mm este o bijuterie delicată și plină de semnificație. Charm-ul în formă de inimă exprimă dragoste și afecțiune, adăugând un element romantic oricărei ținute. Poartă acest lanțișor cu încredere și lasă-l să îți amintească mereu de sentimentele tale profunde și de legăturile speciale din viața ta.

Personalizare Gratuită cu textul dorit: (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Data) Pentru modelul acesta de banut se poate grava la cerere si alt simbol, zodie, mesaj sau text propriu, in limita spatiului disponibil ( maxim 10 caractere per rand)

În stoc

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 315eb2348a36

Lanțișorul din argint 925 cu charm inimă de 12mm este o bijuterie elegantă și romantică. Fabricat din argint de înaltă calitate, acest lanțișor subtil și strălucitor este accentuat de un charm în formă de inimă, care adaugă un sentiment de iubire și pasiune.

Cu o dimensiune de 12mm, charm-ul în formă de inimă este suficient de vizibil pentru a atrage atenția, dar totuși subtil și feminin. Poți purta acest lanțișor cu încredere în fiecare zi, adăugând un element special și romantic ținutelor tale.

Fie că îl porți pentru a-ți exprima dragostea față de cineva drag sau pentru a-ți aduce aminte mereu de sentimentele tale intense, acest lanțișor cu charm inimă este o alegere minunată. Este o bijuterie care te conectează la emoțiile tale și îți aduce un zâmbet pe buze ori de câte ori o porți.

Personalizare Gratuită cu textul dorit (maxim 15 caractere) (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Dată)

1 recenzie pentru Lănțișor din argint 925 cu charm Inima 12mm

  1. Karolina D. (proprietar verificat)

    Lănțișorul este superb. Mulțumesc frumos! O să revin și cu alte comenzi!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart