Lanțișor din argint 3 inimi personalizat

(O recenzie client)

139 lei

Lanțișorul din argint cu charm inimă personalizată este o bijuterie delicată și emoționantă. Charm-ul în formă de inimă adaugă o notă romantică și simbolizează legătura puternică și iubirea profundă. Poartă acest lanțișor cu mândrie și lasă-l să-ți amintească mereu de persoanele dragi și de sentimentele speciale pe care le împărtășiți.

Personalizare Gratuită cu inițiale dorite

În stoc

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: ec15e682b452

Lanțișorul din argint cu charm 3 inimi personalizate este o bijuterie deosebită și plină de semnificație. Fabricat din argint de înaltă calitate, lanțișorul are un design subtil și elegant, iar charm-ul în formă de inimă adaugă o notă de romantism și afecțiune.

Dimensiunea charm-ului disponibilă este de 12mm, ceea ce îi conferă o mărime potrivită pentru a fi remarcat și admirat. Charm-ul poate fi personalizat cu inițiale, nume sau mesaje speciale, adăugându-i un caracter unic și personal.

Acest lanțișor din argint cu charm inimă personalizată este o alegere minunată pentru a exprima dragostea și conexiunea cu persoana dragă. Poartă-l cu mândrie și lasă-l să transmită mesajul tău de iubire și afecțiune. Este o bijuterie care va rămâne în amintirile voastre și va aduce mereu zâmbete și emoții puternice.

Personalizare Gratuită cu textul dorit (maxim 15 caractere) (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Dată)

1 recenzie pentru Lanțișor din argint 3 inimi personalizat

  1. Oana (proprietar verificat)

    Foarte frumoasa

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart