Lantisor din Argint 925 cu Charm Puzzle Inima

139 lei

Un lantisor din argint 925 cu dimensiunea de 50 cm si charm puzzle inima poate fi o alegere minunata pentru un cadou sau pentru purtare personala

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

Un lantisor din argint 925 cu dimensiunea de 50 cm si charm puzzle inima poate fi o alegere minunata pentru un cadou sau pentru purtare personala. Lantisorul este confectionat din argint de calitate superioara, care ii ofera un aspect stralucitor si o durabilitate crescuta. Lungimea de 50 cm il face o alegere potrivita pentru a fi purtat cu alte lantisoare sau singur, in functie de preferinte.

Charm-ul puzzle inima este o optiune interesanta si unica. Acesta este compus din mai multe piese interconectate, asemenea unui puzzle, pentru a forma o inima.

Acest lantisor poate fi purtat ca o declaratie de dragoste, simbolizand ca doua persoane sunt unite precum piesele unui puzzle, sau poate fi purtat pur si simplu ca o bijuterie frumoasa si unica. Cu o astfel de bijuterie, cu siguranta vei atrage privirile si vei adauga o nota de eleganta si stil tinutei tale.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart