Lănțișor lună soare stele

159 lei

Lănțisorul din argint 925 are o lungime de 39 cm, cu un lănțisor prelungitor de 5 cm. Designul său prezintă motive delicate de lună, soare și stele, aducând o notă de mister și magie în bijuterie. Materialul de calitate și strălucirea argintului 925 conferă lănțisorului un aspect elegant și durabil. Este o bijuterie perfectă pentru a adăuga un farmec cosmic ținutei tale de zi cu zi.

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 22LantAg30

Lănțișorul cu lună, soare și stele, realizat din argint 925, este o bijuterie fermecătoare și plină de magie. Argintul 925 este un material prețios și durabil, cunoscut pentru strălucirea sa și rezistența la coroziune.

Designul acestui lănțișor este inspirat de universul cosmic, prezentând detalii delicate reprezentând o lună, un soare și stele. Aceste simboluri adaugă un element mistic și poetic lănțisorului, reflectând frumusețea și misterul cerului înstelat.

Lungimea totală a lănțișorului este de 39 de centimetri, iar în plus, este prevăzut cu un lănțisor prelungitor de 5 centimetri. Acesta îți oferă posibilitatea de a ajusta lungimea în funcție de preferințe și dimensiunea gâtului tău, asigurându-te că se potrivește perfect și adaugă o notă de eleganță ținutei tale.

Calitatea argintului 925 face acest lănțișor durabil și rezistent la coroziune, astfel încât să poți bucura de frumusețea sa pentru mult timp. Pentru a-l menține în stare perfectă, se recomandă curățarea periodică cu o cârpă moale și depozitarea într-un loc sigur, preferabil într-o cutie de bijuterii, pentru a preveni zgârieturile sau deteriorările accidentale.

Acest lănțisor cu lună, soare și stele din argint 925, cu o lungime de 39 de centimetri și un lănțișor prelungitor de 5 centimetri, adaugă o notă de mister și magie ținutei tale. Este o bijuterie perfectă pentru iubitorii de cosmos și pentru cei care caută să aducă o parte din frumusețea cerului în viața lor de zi cu zi.

Lănțișorul vine ambalat standard, în cutie de diferite culori, în limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lănțișor lună soare stele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart