Lanțișor „Mama si Copilul” din Argint 925

(4 recenzii de la clienți)

129 lei

Lanțișorul „Mama si Copilul” din Argint 925 este o bijuterie plină de iubire și tandrețe. Cu un charm reprezentând o mamă îmbrățișându-și copilul, acest lanțișor subtil și elegant este o declarație emoțională a legăturii puternice dintre mamă și copil. Poartă-l cu dragoste și mândrie și exprimă-ți afecțiunea față de cea mai importantă persoană din viața ta.

În stoc

SKU: 21LANTMAMASICOPIL

Lanțișorul „Mama si Copilul” din Argint 925 este o bijuterie plină de afecțiune și simbolism. Fabricat din argint de înaltă calitate, acest lanțișor subtil și strălucitor adaugă un sentiment cald și emoțional ținutelor tale.

Charm-ul reprezentând o figură stilizată a unei mame îmbrățișându-și copilul transmite legătura specială și iubirea necondiționată dintre o mamă și copilul său. Este o bijuterie care celebrează legătura unică și puternică dintre mamă și copil.

Cu un design simplu și delicat, lanțișorul poate fi purtat cu mândrie în fiecare zi, reprezentând dragostea și aprecierea pentru mamă. Este un cadou minunat pentru a-ți exprima recunoștința față de mama ta sau pentru a celebra maternitatea în viața ta.

Descoperă emoția și frumusețea unui lanțișor cu charm mama și copil  din Argint 925 și poartă-l cu dragoste și admirație. Este o bijuterie ce aduce un sentiment special și te conectează la legătura eternă dintre mamă și copil.

4 recenzii pentru Lanțișor „Mama si Copilul” din Argint 925

 1. Maria Corlaciu (proprietar verificat)

  Firma aceasta ofera promtitudine, calitate si seriozitate

 2. Iulia Cimpean (proprietar verificat)

  Super

 3. Mihaela Toader (proprietar verificat)

  Arata senzational

 4. Dana N. (proprietar verificat)

  E frumos dar mi-ar fi plăcut sa fie puțin mai lung , câțiva cm

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart