Lanțișor pătrat „Big Heart” din argint 925 personalizat

139 lei

Personalizare Gratuită cu textul dorit: (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Data) Pentru modelul acesta de charm se poate grava la cerere și alt simbol, zodie, mesaj sau text propriu, în limita spațiului disponibil ( maxim 10 caractere per rand)

În stoc

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 20LantBMama

Lanțișorul pătrat „Big Heart” din argint 925 personalizat este o bijuterie impresionantă și plină de iubire. Designul său pătrat elegant este accentuat de un charm în formă de inimă generoasă, care adaugă un sentiment romantic și special.

Fabricat din argint de înaltă calitate, lănțisorul este durabil și strălucitor, adăugând o notă de eleganță oricărei ținute. Ceea ce face acest lănțisor cu adevărat special este posibilitatea de a-l personaliza cu un nume, inițiale sau un mesaj drag. Astfel, devine o bijuterie unică și cu o semnificație aparte pentru tine sau persoana iubită.

Cu un design versatil, acest lănțisor poate fi purtat zilnic sau în ocazii speciale, exprimându-ți dragostea și afecțiunea într-un mod subtil și rafinat. Lungimea și stilul lănțisorului sunt concepute pentru a se potrivi confortabil în jurul gâtului, adăugând o notă de eleganță și romantism fiecărei apariții.

Lanțișorul pătrat „Big Heart” din argint 925 personalizat este o bijuterie cu adevărat deosebită, care nu doar completează aspectul tău, ci și îți amintește mereu de iubirea și afecțiunea care te înconjoară. Este un cadou ideal pentru a celebra legătura specială cu persoana dragă sau pentru a-ți exprima sentimentele și personalitatea într-un mod unic și emoționant.

Personalizare Gratuită cu textul dorit (maxim 15 caractere) (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Dată)

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lanțișor pătrat „Big Heart” din argint 925 personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart