Lănțișor pătrat „Foarfeca” din Argint 925

(O recenzie client)

139 lei

Descoperiți eleganța lănțișorului pătrat, realizat din argint 925 de cea mai înaltă calitate, însoțit de un charm detaliat în formă de foarfecă. O combinație perfectă de simplitate și creativitate în bijuterie.

În stoc

SKU: ddbe72b0d9ad

Bucurați-vă de eleganță și rafinament cu acest lănțișor pătrat unic, confecționat cu migală din argint 925 de cea mai înaltă calitate. Cu o lungime de 50 de centimetri, acest lănțișor este o piesă versatilă, potrivindu-se cu orice stil și ocazie. Cu un design modern și minimal, lănțișorul pătrat evidențiază simplitatea într-o formă sofisticată.

Charmul atașat, reprezentând o foarfecă artistic detaliată, adaugă un element jucăuș și creativ lănțișorului. Confecționat, de asemenea, din argint 925, charmul este o mică operă de artă în sine. Foarfeca simbolizează precizie și abilitate artistică, făcând acest lănțișor cu adevărat unic în felul său.

Fie că doriți să vă răsfățați cu ceva special sau căutați cadoul perfect pentru cineva drag, acest lănțișor pătrat cu charm de foarfecă din argint 925 este alegerea ideală. Emiteți un statement de stil și originalitate cu această bijuterie excepțională!

Lănțișorul vine ambalat standard, în cutie de diferite culori, în limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

1 recenzie pentru Lănțișor pătrat „Foarfeca” din Argint 925

  1. Ionela Stoica (proprietar verificat)

    Perfect.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart