Lănțișor pătrat “Puzzle” din argint 925 personalizat

(2 recenzii de la clienți)

139 lei

Lănțișorul pătrat cu charm puzzle “Puzzle” din argint 925 personalizat este un accesoriu fascinant și distinctiv. Fabricat din argint de înaltă calitate, acest lănțișor strălucește și atrage atenția datorită designului său de puzzle. Cu un charm pătrat de 19 mm și o lungime de 50 cm, este potrivit pentru a fi purtat zilnic și adaugă un strop de mister și originalitate oricărei ținute. Personalizarea cu inițiale sau mesaje speciale îi conferă un aspect unic și personalizat. Poartă acest lănțișor cu încredere și lasă-l să-ți exprime individualitatea și creativitatea.

În stoc

 • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
  (recomandăm maxim 10-12 caractere)

  Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 21LANTPPUZZLE

Lănțișorul pătrat cu charm puzzle “Puzzle” din argint 925 personalizat este o bijuterie unică și fascinantă. Confecționat cu mare atenție la detalii din argint de înaltă calitate, acest lănțișor strălucește elegant și este accentuat de un charm în formă de puzzle, care simbolizează interconectarea și unitatea.

Personalizarea adaugă un aspect special și personal lănțișorului, oferindu-ți posibilitatea de a adăuga inițialele sau un mesaj special. Cu o lungime de 50 cm, lănțișorul se așază grațios în jurul gâtului, oferindu-ți un aspect rafinat și modern. Charm-ul puzzle, cu dimensiunea de 19 mm, atrage atenția și adaugă un element de mister și intrigă.

Poartă acest lănțișor puzzle personalizat pentru a-ți exprima individualitatea și pentru a evidenția conexiunile și legăturile importante din viața ta. Fie că îl porți ca o declarație de stil sau ca un simbol al unei relații speciale, acest lănțișor îți va aminti mereu că fiecare piesă din puzzle are un rol esențial în întregul tablou.

Descoperă frumusețea și semnificația unui lănțișor pătrat cu charm puzzle “Puzzle” din argint 925 personalizat și bucură-te de atenția și admirația pe care o vei atrage. Este un cadou perfect pentru cei dragi sau o bijuterie minunată pentru a-ți exprima propria individualitate și creativitate.

Personalizare Gratuită cu textul dorit (maxim 15 caractere) (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Dată)

Reducere 5% pentru plata cu cardul online

2 recenzii pentru Lănțișor pătrat “Puzzle” din argint 925 personalizat

 1. Anonim (proprietar verificat)

  Un lantisor personalizat frumos!!

 2. Maria Bejan (proprietar verificat)

  Minunat

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart