Lănțișor rotund „Kiss” personalizat din Argint 925

(O recenzie client)

139 lei

Lănțișorul rotund “Kiss” personalizat cu inițiale din argint 925 este o bijuterie romantică și elegantă. Cu un design pătrat și un charm în formă de sărut, acest lănțișor subtil și strălucitor adaugă un sentiment de pasiune și afecțiune oricărei ținute. Personalizarea cu inițiale adaugă un element personal și special. Poartă acest lănțișor cu mândrie și lasă-l să-ți exprime dragostea și conexiunea cu persoana dragă.

Personalizare gratuită cu inițialele dorite

În stoc

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 21LANTRKISS

Lănțișorul rotund “Kiss” personalizat cu inițiale din argint 925 este o bijuterie deosebită și romantică. Fabricat din argint de înaltă calitate, acest lănțișor subtil și elegant are un design pătrat și este accentuat de un charm în formă de sărut, adăugând o notă de romantism și pasiune.

Personalizarea cu inițiale adaugă un aspect personal și special lănțișorului, transformându-l într-o bijuterie unică și semnificativă. Poți alege inițialele tale sau ale persoanei dragi pentru a crea un cadou personalizat și memorabil.

Cu o lungime de 50 cm, lănțișorul se așază grațios în jurul gâtului, oferindu-ți un aspect rafinat și modern. Este o bijuterie versatilă, potrivită pentru a fi purtată în diferite ocazii, de la evenimente speciale la zile obișnuite.

Descoperă frumusețea și semnificația unui lănțișor rotund “Kiss” personalizat cu inițiale din argint 925 și poartă-l cu mândrie pentru a celebra iubirea și legătura voastră specială. Este un cadou minunat pentru a exprima sentimentele tale și pentru a crea amintiri durabile.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

1 recenzie pentru Lănțișor rotund „Kiss” personalizat din Argint 925

  1. Ioana (proprietar verificat)

    Imi place foarte mult!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart