Lanțișor snake „Infinit Heart” din argint 925

(2 recenzii de la clienți)

169 lei

Lanțișorul snake „Infinit Heart” din argint 925 este o bijuterie elegantă și romantică. Cu un charm în formă de inimă și infinit, acest lanțișor subțire și strălucitor adaugă un element de feminitate și simbolism în ținutele tale. Poartă-l cu mândrie și lasă-l să-ți amintească mereu de iubirea și legătura specială pe care o ai.

În stoc

SKU: 2dddcb11ed23

Lanțișorul snake „Infinit Heart” din argint 925 este o bijuterie elegantă și simbolică. Fabricat din argint de înaltă calitate, lanțișorul snake cu un diametru de 1.05mm oferă un aspect subtil și strălucitor.

Charm-ul în formă de inimă și infinit adaugă o notă de romantism bijuteriei. Simbolul infinitului reprezintă legături neîntrerupte și iubire eternă, în timp ce inima simbolizează afecțiunea și pasiunea. Această combinație adaugă un sentiment puternic și special lanțișorului.

Cu o lungime de 50cm, lanțișorul se așază delicat în jurul gâtului, adăugând un aspect rafinat și feminin. Este potrivit pentru a fi purtat zilnic sau la evenimente speciale, exprimându-ți dragostea și atașamentul într-un mod subtil și elegant.

Descoperă frumusețea și semnificația unui lanțișor snake cu charm inimă și infinit „Infinit Heart” din argint 925 și poartă-l cu mândrie pentru a celebra iubirea și legătura ta specială. Este o bijuterie cu un design delicat și simbolism profund, care îți aduce aminte mereu de sentimentele intense și de conexiunile puternice din viața ta.

2 recenzii pentru Lanțișor snake „Infinit Heart” din argint 925

  1. ALEXANDRU MURARIU (proprietar verificat)

    Superb.

  2. Marian A. (proprietar verificat)

    Foarte frumos

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart