Lanțișor snake „Small Coin” din argint 925 personalizat

169 lei

Descoperă lănțisorul snake „Small Coin” din argint 925, o bijuterie fascinantă și personalizabilă.

Bănuțul personalizabil îți permite să adaugi un design sau un mesaj special, transformându-l într-o bijuterie unică și semnificativă.

În stoc

  • Personalizează produsele cu Inițiale, dată, simbol sau textul tău.
    (recomandăm maxim 10-12 caractere)

    Nume, inițiale, dată sau mesajul tău

SKU: 207c56d46ad2

Lanțișorul snake „Small Coin” din argint 925 este o bijuterie fascinantă și unică. Această bijuterie uimitoare prezintă un lanț snake subțire de 1.05mm, realizat din argint de înaltă calitate, oferindu-i durabilitate și strălucire.

Atracția principală a acestui lanțișor este banuțul personalizat, care poate fi gravat cu un design sau un mesaj special ales de tine. Dimensiunea bănuțului poate fi selectată între 12mm și 16mm, permițându-ți să alegi dimensiunea care se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor tale.

Cu o lungime de 50cm, acest lanțișor snake oferă posibilitatea de a fi purtat într-o varietate de moduri, singur sau în combinație cu alte bijuterii. Este o alegere versatilă și elegantă pentru a completa orice ținută și a adăuga un aspect chic și sofisticat.

Lanțișorul snake „Small Coin” din argint 925 cu banuț personalizat este o bijuterie care îți permite să-ți exprimi creativitatea și stilul personal. Este un cadou minunat pentru a marca momente speciale sau pentru a-ți răsfăța propria colecție de bijuterii cu o piesă unică și remarcabilă.

Personalizare Gratuită cu textul dorit (maxim 15 caractere) (ex: Nume, Prenume, Mesaj, Inițiale, Dată)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lanțișor snake „Small Coin” din argint 925 personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cart