Lănțisor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Balanță

149 lei

Lănțișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Balanță este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Balanței.

Balanța este al saptelea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 23 septembrie – 22 octombrie, zodie de aer. Piatra ce îl reprezintă pe nativul Balanță este jadul.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lanțisoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Balanta este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Balanță sunt cunoscute pentru personalitățile lor echilibrate și diplomatice. Aceștia sunt foarte orientați către relații și își doresc să aibă relații bune cu ceilalți, fiind foarte atenți la nevoile și dorințele lor.

Balanțele sunt foarte elegante și rafinate, având o apreciere puternică pentru frumusețea și armonia din viață. Aceștia sunt, de asemenea, foarte creativi și imaginativi, având o mare pasiune pentru artă și cultură.

Charm-ul zodiei Balanță este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Balanță, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor rotund din argint 925 cu charm-ul zodiei Balanță este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart