Lănțișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Berbec

149 lei

Lănțisor din Argint 925 cu charm zodie Berbec este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțisor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Berbecului.

Berbec este primul semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 21 martie – 20 aprilie, zodie de foc.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lantisoare si ofera bucurie din inima!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Berbec este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec sunt cunoscute pentru personalitățile puternice și independente, fiind uneori numite și lideri naturali. Berbecii sunt foarte energici și plini de inițiativă, având o puternică dorință de a-și atinge obiectivele și de a lua decizii rapide și eficiente.

Charm-ul zodiei Berbec este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Berbec, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Berbec este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

 

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart