Lănțișor din Argint 925 cu charm zodie Capricorn

149 lei

Lănțișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Capricorn este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Capricornului.

Capricorn este al saptelea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 22 decembrie – 19 ianuarie, zodie de pământ. Pietrele ce îl reprezintă pe nativul Capricorn sunt onix negru, ametist, turmalin negru, citrin, rubin.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lanțisoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Capricorn este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Semnul Capricornului este reprezentat de capricorn, un animal cu corp de capră și coadă de pește, care sugerează o combinație de ambiție și sensibilitate.

Oamenii născuți sub acest semn sunt de obicei cunoscuți pentru seriozitatea, determinarea și perseverența lor. Capricornii sunt cunoscuți pentru ambiția lor de a reuși în viață. Ei și stabilesc obiective clare și lucrează din greu pentru a le atinge.

Charm-ul zodiei Capricorn este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Capricorn, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor pătrat din argint 925 cu charm-ul zodiei Capricorn este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart