Lănțișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Fecioară

149 lei

Lănțișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Fecioară este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Fecioarei.

Fecioara este al șaselea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 23 august – 22 septembrie, zodie de pământ. Piatra reprezentativă este safirul.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lanțișoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Fecioară este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Fecioara este o zodie de pământ, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub această zodie sunt foarte concentrate pe detalii și sunt foarte practice. Aceștia sunt atenți la fiecare aspect al vieții lor și își doresc să fie organizați și eficienți.

Fecioarele sunt foarte analitice și au o minte ascuțită, fiind foarte buni la rezolvarea problemelor. Aceștia sunt extrem de atenți la detalii și pot fi perfecționiști în abordarea lor la orice activitate. De asemenea, sunt foarte inteligenți și au o dorință puternică de a învăța și a acumula cunoștințe.

Charm-ul zodiei Fecioară este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Fecioară, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor rotund din argint 925 cu charm-ul zodiei Fecioară este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart