Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Gemeni

189 lei

Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Gemeni este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Gemenilor.

Gemeni este al treilea semn astrologic din zodiacul european, 22 mai – 21 iunie, zodie de aer. Piatra ce îi reprezintă pe Gemeni este acvamarinul.

În stoc

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lanțișoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Gemeni este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Gemenii sunt o zodie de aer, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub această zodie sunt energice, curioase și foarte comunicative. Aceștia sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a socializa și de a se adapta ușor în situații noi.

Gemenii sunt persoane foarte inteligențe și au o abilitate naturală de a învăța lucruri noi rapid. Aceștia sunt adesea curioși și vor să afle mai multe despre lumea din jurul lor. Gemenii sunt, de asemenea, foarte creativi și le place să își exprime ideile prin artă, muzică sau alte forme de expresie artistică.

Charm-ul zodiei Gemeni este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Gemeni, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor rotund din argint 925 cu charm-ul zodiei Gemeni este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart