Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Rac

189 lei

Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Rac este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Racului.

Racul este al șaselea semn astrologic din zodiacul european, 22 iunie – 22 iulie, zodie de apă. Piatra ce îi definește este onixul negru.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lanțișoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Rac este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Racul este o zodie de apă, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub această zodie sunt foarte sensibile și intuitive. Aceștia sunt cunoscuți pentru natura lor empatică și au o capacitate deosebită de a citi emoțiile altora.

Racii sunt foarte loiali și devotați familiilor și prietenilor lor apropiați. Aceștia sunt cunoscuți pentru faptul că își protejează cu fermitate familiile și își tratează prietenii ca pe membri ai familiei lor. Racii sunt, de asemenea, foarte creativi și își exprimă adesea emoțiile prin artă și alte forme de creativitate.

Charm-ul zodiei Rac este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Rac, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor rotund din argint 925 cu charm-ul zodiei Rac este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart