Lăntișor pătrat din Argint 925 cu charm zodie Săgetător

149 lei

Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Săgetător este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțișor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Săgetătorului.

Săgetatorul este al noulea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 22 noiembrie – 21 decembrie, zodie de foc. Piatra potrivită pentru Săgetători este turcoazul.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lănțișoare și oferă bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Săgetător este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor aventuroase și curajoase. Aceștia sunt entuziaști și optimiști, având o abordare pozitivă a vieții și fiind mereu în căutarea unor noi experiențe și aventuri.

Săgetătorii sunt foarte inteligenți și au o minte agilă și creativă. Aceștia sunt adesea foarte curioși și dornici să afle cât mai multe despre lumea înconjurătoare. Săgetătorii își doresc să trăiască o viață plină de semnificație și să își urmeze pasiunile cu fermitate.

Charm-ul zodiei Săgetător este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Săgetător, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor pătrat din argint 925 cu charm-ul zodiei Săgetator este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart