Lantisor din Argint 925 cu Charm Zodie Scorpion

189 lei

Lănțisor din Argint 925 cu charm zodie Scorpion este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțisor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Scorpionului.

Scorpion este al optulea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 23 octombrie–22 noiembrie

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lantisoare si ofera bucurie din inima!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Scorpion este un accesoriu personalizat și deosebit, care poate fi purtat de persoanele născute sub această zodie sau oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, un material de înaltă calitate și durabilitate, format din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Charm-ul zodiei Scorpion reprezintă semnul zodiacal Scorpion, fiind atent lucrat și finisat.

Zodia Scorpion este asociată cu o personalitate puternică, pasionată și misterioasă. Persoanele născute sub această zodie sunt adesea descrise ca fiind profunde, intuitive și posesive. Aceștia sunt foarte loiali și loialitatea este un aspect important pentru ei în relațiile cu ceilalți. Scorpionii sunt cunoscuți pentru inteligența și intuiția lor ascuțită, dar și pentru latura lor mistică și pasiunea pentru ocultism.

Acest lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Scorpion este un cadou personalizat și special, potrivit pentru cei care apreciază accesorii de calitate și deosebite. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart