Lănțișor rotund din Argint 925 cu charm zodie Taur

189 lei

Lănțisor rotund din Argint 925 cu charm zodie Taur este o bijuterie personalizată și cu semnificație, care poate fi purat zi de zi.

Acest lănțisor personalizat poate fi un cadou unic și special pentru un prieten, un membru al familiei sau pentru tine însuti, dacă esti născut sub semnul zodiacal al Taurului.

Taur este al doilea semn astrologic din zodiacul european, aflat în perioada 21 aprilie – 21 mai, zodie de pământ. Piatra potrivită pentru Taur este agatul.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri este acela de a oferi un cadou.

Alege unul dintre modelele noastre de lănțișoare și ofera bucurie din inimă!

Un lănțișor din argint 925 cu charm-ul zodiei Taur este un accesoriu elegant și personalizat, care poate fi purtat de cei născuți sub această zodie sau poate fi oferit cadou cuiva drag.

Lănțișorul este confecționat din argint 925, care este un material de înaltă calitate și durabilitate, fiind compus din 92,5% argint pur și 7,5% aliaje. Lungimea lănțișorului este de 50 cm, oferind astfel posibilitatea de a fi purtat atât pe gâtul femeilor, cât și pe cel al bărbaților.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Taur sunt cunoscute pentru personalitățile lor stabile și persistente. Aceștia sunt foarte practici și raționali, fiind orientați către obținerea unor rezultate concrete și măsurabile.

Taurii sunt foarte pasionați de confortul și de bunăstarea lor materială, fiind adesea în căutarea unor modalități de a-și îmbunătăți nivelul de trai și de a-și asigura siguranța financiară. Aceștia sunt de obicei foarte puternici și tenaci, luptând cu multă determinare pentru a-și atinge obiectivele.

Charm-ul zodiei Taur este atent lucrat și finisat, cu o formă și o dimensiune adecvată lănțișorului. Acesta reprezintă semnul zodiacal Taur, având gravat simbolul acestei zodii. Acest detaliu subtil și personalizat face din lănțișor un cadou unic și deosebit.

Acest lănțișor rotund din argint 925 cu charm-ul zodiei Taur este o alegere excelentă pentru cei care apreciază accesorii de calitate, personalizate și elegante. Fiind confecționat din materiale de înaltă calitate și finisat cu atenție la detalii, acest lănțișor va fi o alegere durabilă și frumoasă pentru mulți ani.

Informații suplimentare

Brand

Charm

Cart