Set două brățari “Onix Glamour Slice” Aur Premium 14k handmade Armilla

419 lei

Set de 2 brățarări reglabile realizate manual din șnur, pietre semiprețioase din Onix și aur de 14k. Cu o greutate de doar 1.12 grame aur, aceaste brățari sunt ușoare și confortabile pentru a fi purtate zilnic.

Brățările sunt bijuterii care pot adăuga o notă de eleganță și stil personal oricărei ținute. O brățară bine aleasă poate completa aspectul general al unei persoane și poate ajuta la evidențierea personalității sale. În plus, brățările pot fi purtate în moduri diferite, oferind o varietate de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor ocazii și stiluri.

  • Alege culoarea snurului si marimea bratarii, folosind campurile de mai jos

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

    Alege culoarea snurului si marimea bratarii, folosind campurile de mai jos

    (măsură fixă încheietură, vezi ghid mărimi)

SKU: AUS1036

Acest set unic de brățari este realizat manual în atelierul nostru cu multă grijă și atenție la detalii.

Am creat acest set elegant și strălucitoar folosind aur de 14K italienesc de cea mai bună calitate, care este perfect pentru a fi purtat în orice ocazie. Bilele din aur de 14k sunt frumos lucrate, reflectând lumina într-un mod unic și atrăgător. Acestea se armonizează frumos cu celelalte componente ale brățării, cum ar fi pietrele semipretiose din Onix negru mat.

Setul de brățări “Onix Glamour Mat” realizat manual cu pietre semipretioase din Onix negru mat de 4mm si 6mm și bile de aur este o bijuterie deosebită, care emană eleganță și rafinament. Onixul cu proprietățile sale vindecătoare și protectoare, este îmbinat cu aurul de 14k, pentru a crea o bijuterie sofisticată, care poate fi purtată cu orice ocazie. Pietrele de onix sunt atent selecționate și aranjate pentru a crea un design armonios și echilibrat.

Acest set de brățari cu bile slash din aur de 14k și pietre semiprețioase din Onix este o alegere excelentă pentru un cadou special sau pentru a vă răsfăța personal. Fie că le purtați la ocazii formale sau tinute de zi cu zi, aceaste bijuterii unice vor completa orice ținută și vă vor face să străluciți cu adevărat.

Brățările din aur si pietre semiprețioase sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge o notă de stil și eleganță la ținuta lor. Acestea sunt bijuterii rafinate și sofisticate, care pot fi purtate într-o varietate de contexte, de la evenimente formale la ținute de zi cu zi.

Brătările Armilla sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă că sunt concepute să dureze mai mult și să reziste mai bine la uzură și deteriorare.

Bijuteriile sunt deseori considerate cadouri semnificative, care pot fi transmise din generație în generație si pot avea o semnificație emoțională puternică pentru purtător, în special dacă acestea sunt realizate manual și au o istorie sau o poveste personală asociată cu ele.

În plus, pentru a face experiența de cumpărare cât mai plăcută, oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei.

*Onixul este o piatră semiprețioasă, formată dintr-un mineral microcristalin din familia cuarțului. Această piatră este asociată adesea cu calmitatea, protecția și echilibrul emoțional. Se spune că onixul are capacitatea de a absorbi și transforma energia negativă, fiind adesea utilizat în practici de meditație și vindecare. Este considerată o piatră a stabilității și încrederii în sine, ajutându-ne să ne păstrăm centrul și să ne gestionăm emoțiile în mod echilibrat. Onixul este o piatră prețioasă care conferă eleganță și rafinament oricărei bijuterii. De-a lungul istoriei, a fost folosit în mod frecvent în bijuteriile antice și moderne, datorită frumuseții și valorii sale estetice.

Alege marimea care ti se potriveste masurand corect diametrul incheieturii tale.  Ghid marime

Brățara vine ambalată standard, în cutie de diferite culori, în limita stocului disponibil.

Reducere 5% pentru plata online cu cardul!

Cart