Acceptăm bunurile comercializate sub formă de retur fără nici o obligație extra, dacă produsul(e) nu prezintă urme de purtare, de spălare sau de deteriorare.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la
distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform O.G 34/2014

Produsele returnate trebuie să fie expediate în aceeași formă de ambalare cum au fost recepționate. (cutie, certificat autenticitate)

Vom aproba retururile fără condiții extra și vom returna contravaloarea bunurilor comandate în interval de maxim 14 zile de la comandă, conform legislației în vigoare, iar procedura de returnare a fondurilor poate dura până la 30 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de retur și a returului.

Plata aferentă expediției inițiale către beneficiar va fi decontată din valoarea returnata. Coletele expediate cu transport gratuit vor fi decontate 15 lei din valoarea returului.

Costul aferent returnării produselor este suportat de către client, acesta având obligația expedierii produselor prin intermediul unei firme de curierat agreate de Armilla Urban Art SRL după cum urmează : Fan Courier, Urgent-Cargus, DHL, GLS, BookCurier & Sameday.

Expedierea retururilor se face la adresa: Str. Intrarea Binelui nr.1A etaj 2. cam 7, Sector 4, București.
Destinatar : Armilla Urban Art SRL.

Returnarea fondurilor se face doar în contul bancar oferit de beneficiar împreuna cu formularul de retur completat în termen de minimum 7 și maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Schimbarea produselor achiziționate cu alte produse din oferta Armilla Urban Art SRL se face urmând procedura de retur. Ulterior se pot comanda produsele dorite, printr-o comandă noua.

Nu înlocuim produsele comercializate cu alte produse din magazinul nostru făra a parcurge procedura de retur.

Scanati sau trimiteti o poza a formularului de retur completat, la adresa de mail contact@armilla.ro


Formular retur – solicita pe e-mail la contact@armilla.ro

Pașii de urmat pentru a returna un produs achiziționat de pe site-ul nostru:

  1. Contactați serviciul nostru de relații cu clienții în termen de 14 zile de la primirea produsului. Puteți utiliza numerele de telefon sau adresa de e-mail specificate pe site-ul nostru sau puteți completa formularul de contact disponibil pe site.
  2. Vă vom trimite un formular de retur pe e-mail. Completați formularul cu informații despre produsul returnat și motivul pentru care doriți să returnați produsul.
  3. Împachetați produsul cu grijă în ambalajul original sau într-un ambalaj rezistent și sigilat pentru a-l proteja în timpul transportului.
  4. Includeți formularul de retur completat în pachet.
  5. Trimiteți pachetul la adresa specificată pe formularul de retur. Costurile de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de către cumpărător.
  6. Vom procesa returnarea în termen de câteva zile lucrătoare după primirea produsului returnat. Vă vom rambursa costul produsului, mai puțin costurile de transport.

Vă rugăm să rețineți că pentru a beneficia de dreptul de retur, produsul trebuie să fie în stare perfectă, să fie neutilizat și să aibă etichetele originale intacte.