Returnare Produse

Politica de Returnare

Acceptăm bunurile comercializate sub formă de retur fără nici o obligație extra, dacă produsul(e) nu prezintă urme de purtare, de spălare sau de deteriorare.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la
distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, conform O.G 34/2014

Produsele returnate trebuie să fie expediate în aceeași formă de ambalare cum au fost recepționate. (cutie, certificat autenticitate)

Vom aproba retururile fără condiții extra și vom returna contravaloarea bunurilor comandate în interval de maxim 14 zile de la comandă, conform legislației în vigoare, iar procedura de returnare a fondurilor poate dura până la 30 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de retur și a returului.

Plata aferentă expediției inițiale către beneficiar va fi decontată din valoarea returnata. Coletele expediate cu transport gratuit vor fi decontate 15 lei din valoarea returului.

Costul aferent returnării produselor este suportat de către client, acesta având obligația expedierii produselor prin intermediul unei firme de curierat agreate de Armilla Urban Art SRL după cum urmează : Fan Courier, Urgent-Cargus, DHL, GLS, BookCurier & Sameday.

Expedierea retururilor se face la adresa: Str. Intrarea Binelui nr.1A etaj 2. cam 7, Sector 4, București.
Destinatar : Armilla Urban Art SRL.

Returnarea fondurilor se face doar în contul bancar oferit de beneficiar împreuna cu formularul de retur completat în termen de minimum 7 și maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Schimbarea produselor achiziționate cu alte produse din oferta Armilla Urban Art SRL se face urmând procedura de retur. Ulterior se pot comanda produsele dorite, printr-o comandă noua.

Nu înlocuim produsele comercializate cu alte produse din magazinul nostru făra a parcurge procedura de retur.

Scanati sau trimiteti o poza a formularului de retur completat, la adresa de mail contact@armilla.ro


Formular retur – solicita pe e-mail la contact@armilla.ro

Cart